BusinessCoaching af ledere og medarbejdere

Et koncentreret udviklingsforløb

I en organisation udvikler mennesker sig sammen men ofte på baggrund af individuelle trænings- og bevidsthedsforløb.  Nogle gange er det hensigtsmæssigt at anvende individuel coaching og sparring for at nå de mål, den enkelte har sat sig, og som organisationen har brug for.

Abilon BusinessCoaching er en effektiv metode til at skabe læring og udvikling i organisationer. BusinessCoaching har fokus på den enkeltes overbevisninger, ressourcer og handlemuligheder.

BusinessCoaching for ledere – accelereret lederudvikling

BusinessCoaching er en effektiv og oplevelsesrig metode, der medvirker til at give lederen nye perspektiver. BusinessCoaching fremmer og understøtter innovationstænkning og udvikler lederens færdigheder til at lede forandringsprocesser.

Abilons konsulenter har fokus på BusinessCoaching som en proces, der bringer resultater, og hvor lederen udvikler nye erkendelser og effektive handlemuligheder ud fra en dialog om aktuelle problemstillinger i dagligdagen.

Lederen coaches i relation til sin egen lederrolle og de tilknyttede problemstillinger og udfordringer. Samtidig udvikler lederen sine egne færdigheder som coach og lærer metoder til at coache kolleger og medarbejdere.

Coachingforløb for medarbejdere

Medarbejdere får nye arbejdsopgaver. Kravene til fleksibilitet og samarbejdsevne ændres. Nye samarbejdsrelationer stiller krav til den enkelte. Medarbejderen oplever et behov for at realisere sig på en anden måde end tidligere.

Coaching kan være et godt værktøj til at skabe erkendelse, målsætning og forløsning.

Kontakt Abilon på tlf. 40 64 33 00 eller info@abilon.dk for at høre om mulighederne.