Search og Selection

Når du søger mellemledere og tunge specialister

Til rekruttering af mellemledere og tunge specialister har Abilon Search & Management® udviklet et koncept baseret på en lettere reduceret udgave af vores Executive Search og Selection koncept.

Abilon Search og Selection® har fokus på alle organisationens hovedområder: Ledelse; salg & marketing; IT; udvikling; service; produktion & teknik; økonomi & administration. Search udføres i princippet globalt og skaffer kandidater til danske virksomheder samt til disses datterselskaber i udlandet.

Processen tager udgangspunkt i vores omfattende opdaterede DataBank, men søgningen foregår i princippet globalt og uden begrænsninger.

Med baggrund i kompetence, et bredt netværk og en gennemprøvet metode kan Abilon øge virksomhedens konkurrencefordele og skabe et langvarigt medarbejdersamarbejde.

Abilon On-Boarding indgår som en ydelse i forløbet med fokus på de første 100 dage i jobbet. Et struktureret og planlagt program, som accelererer og forstærker den nye leders præstationer i jobbet.

I processen indgår en JobProfilAnalyse, screening, interviews, tests og PersonProfilAnalyse, omfattende referencetagning samt et tæt opfølgningsprogram.