Plus-energi®

Glæde og energi skaber glæde og energi – så enkelt er det!

Hos Abilon Search & Management® er vi specialister i at arbejde med udvikling af mennesker, processer og systemer. Vi har det mål altid at tilføre energi til de mennesker, vi møder og til de relationer, vi indgår i. Dette gør vi blandt andet ved hjælp af plus-energi®

Når mennesker skal begå vanebrud – bryde ud af gamle vaner og udforske et nyt og fremmed land med virkelige og opdigtede farer – har vi brug for overskud. Vi har brug for at føle drømmen om det nye i vores egen krop, vi har brug for en tydelig oplevelse af målet med forandringen, vi har brug for at udforske og kende vejen, og vi har brug for at føle os sikre og forstå os selv i den nye virkelighed.

Det er her Abilons plus-energi® kommer ind. Vi arbejder med stort energidrive, og vi giver organisationer og mennesker energi til at udføre det excellente, til at overraske kolleger og sig selv med løsninger og adfærd, der giver resultater. For at begejstre andre skal man selv være begejstret. For at give andre energi, skal man selv have energi.

Plus-energi®  betegner en række praktiske værktøjer, som skaber fokus på drømmen, målet, ideerne, midlerne, opfølgningen og fejringen. Plus-energi® er også betegnelsen for en speciel mental tilgang hos konsulenterne til arbejdet med forandring og forankring.

Plus-energi® skaber glad, mulighedssøgende, legende og positiv modvægt til organisationens sorte huller.