Executive Search & Selection

Rekruttering af bestyrelsesmedlemmer og direktører

Rekruttering af de rigtige kandidater til virksomhedens øverste ledelse er en strategisk opgave, hvor det kan betale sig at benytte eksperthjælp i forløbet.

Mere end 25 års erfaring fornægter sig ikke.

Abilon Search & Management® er specialister i rekruttering af topledere inden for alle brancher og typer af organisationer. Vi er født som ægte headhuntere, og årene har bevist metodens uovertruffenhed. Grundighed, analytisk tilgang, et stort netværk og konsulenternes lange erfaring sikrer den bedste kandidat – hver gang.

Abilon Search & Management® udfører både det komplette rekrutteringsforløb og deltager i udvalgte faser af processen, som for eksempel den indledende analyse og afklaring og den afsluttende vurdering af kandidater.

Vi tilrettelægger forløbet i tæt samarbejde med vores kunder. Vi rekrutterer både gennem search og gennem selection, hvor vi annoncerer efter kandidater.

En typisk proces indeholder indledende JobProfilAnalyse, afklaringer og beskrivelser, selve searchfasen, kandidatvurderinger inklusive 3 – 4 forskellige tests/analyser, grundig referencetagning, kandidatpræsentation og PersonProfilAnalyse samt udvidet opfølgningsprogram. Vi har stor erfaring i at indgå aktivt i en optimal opstart for kandidaten.

Rekruttering af bestyrelsesmedlemmer og direktører er ofte betegnet ved stor diskretion, og vi har lang erfaring i at frembringe udvalgte kandidater i en totalt lukket proces.

Abilon On-Boarding indgår som en ydelse i forløbet med fokus på de første 100 dage i jobbet og en varighed på 12 måneder. Et struktureret og planlagt program, som accelererer og forstærker den nye leders præstationer i jobbet.

Kontakt Abilon for en diskret dialog om, hvordan opgaven bedst kan løses.